Hoofdklasse: Eerste overwinning Eemdijk, gelijkspel DHSC

Jeffrey van den Dikkenberg
Jeffrey van den Dikkenberg © Orange Pictures
UTRECHT/EEMDIJK - Eemdijk heeft in de hoofdklasse B de eerste overwinning van het seizoen geboekt. Op het eigen Sportpark De Vinken werd het 2-0 tegen RKAV Volendam. DHSC speelde in de hoofdklasse A met 0-0 gelijk op bezoek bij SC Feyenoord.

Eemdijk pakt eerste overwinning

Na een ruststand van 0-0 kwam Eemdijk twintig minuten voor tijd op voorsprong tegen RKAV Volendam. Het was Armend Selimi die het net vond na een vloeiende aanval via Jan Pieter Hartog en Nigel van Zelst.
De eindstand werd door Jeffrey van den Dikkenberg bepaald op 2-0. Abderrahim Loukili stelde hem in staat om de beslissende tweede treffer van de Diekers te maken en Eemdijk zo de eerste zege te bezorgen.
Eemdijk - RKAV Volendam (Hoofdklasse B)

70' Armend Selimi (1-0)
78' Jeffrey van den Dikkenberg (2-0)

Eemdijk komt door de zege op 4 punten uit drie wedstrijden en bivakkeert daarmee in de middemoot van de hoofdklasse B.

Doelpuntloos gelijkspel DHSC

DHSC is na drie wedstrijden in de hoofdklasse A nog altijd zonder nederlaag, maar de Utrechters kwamen zaterdag niet tot winst. Op bezoek bij SC Feyenoord in Rotterdam bleef de brilstand op het scorebord. Na negentig minuten was het 0-0.
Door het gelijkspel heeft DHSC nu 5 punten uit drie wedstrijden in de hoofdklasse.