Oefenzeges Eemdijk en Sportlust'46

Nigel van Zelst scoorde namens Eemdijk
Nigel van Zelst scoorde namens Eemdijk © Orange Pictures
EEMDIJK/WOERDEN - Meerdere amateurclubs hebben dinsdagavond een oefenwedstrijd gespeeld. Zo wist Eemdijk te winnen van regiogenoot FC De Bilt en won Sportlust'46 de confrontatie met Jodan Boys.

Eemdijk rekent af met De Bilt

Vier keer was Eemdijk trefzeker in het oefenduel op bezoek bij eersteklasser FC De Bilt. De Diekers gingen met een 0-1 voorsprong rusten dankzij een goal van Michel Goossensen na twintig minuten.
Frank Heus, Argjend Selimi en Nigel van Zelst maakten daar na rust 0-4 van namens de hoofdklasser uit Bunschoten-Spakenburg. Namens De Bilt scoorde Koen Musters twee minuten voor tijd nog de eretreffer, waarmee hij de eindstand op 1-4 bepaalde.
De competitie begint voor Eemdijk pas op 28 augustus, met een thuiswedstrijd tegen Swift. Komende zaterdag wacht een oefentoernooi met Scherpenzeel en SDV Barneveld.

Sportlust maakt er vijf

Sportlust'46 was ook flink op schot dinsdag. De Woerdense ploeg, die afgelopen weekend aan het seizoen in de derde divisie is begonnen met een gelijkspel bij GOES, won met 5-2 van hoofdklasser Jodan Boys uit Gouda.
Namens het team van trainer Patrick Loenen waren het Mike Verhagen, Mohammed Bendadi, Aaron Sieders en Wessel Meiring die scoorden. Daar kwam nog een eigen doelpunt van Jodan Boys-speler Michel Verkaik bij.
Zaterdag staat voor Sportlust '46 al de tweede competitiewedstrijd op het programma. Dan komt SteDoCo op bezoek in Woerden.