Spakenburg en GVVV winnen weer niet, Hercules verslaat 1e klasser

Tyron Fonville maakte er vier tegen SVL
Tyron Fonville maakte er vier tegen SVL © Geert Lommers
PROVINCIE UTRECHT - Spakenburg is er opnieuw niet in geslaagd een oefenduel te winnen. De tweede deivisionist verspeelde tegen derde divisionist Hoogland een een 2-0 voorsprong. Het duel eindigde in 2-2.
Via doelpunten van Lowie van Zundert en Vince Gino Dekker kwamen de Blauwen op een 2-0 voorsprong, maar Youri van der Meer zorgde met twee doelpunten voor de 2-2 eindstand.

DOVO en GVVV verliezen

Derde divisionist DOVO ging in eigen huis met 2-0 onderuit tegen DUNO uit Doorwerth, dat in de hoofdklasse speelt. Beide doelpunten voor de Gelderse ploeg werden gescoord door Samed Öztoprak.
Ook GVVV ging onderuit. Thuis tegen derde divisionist OSS 1920 werd het 2-3. De Brabantse formatie stond al na 22 minuten op 0-2 door Jos peltzer en Joep van de Velden, maar Mats Grotenberg en Jordi Bitter zorgden voor een 2-2 ruststand. Rob van Sonsbeek bezorgde OSS 1920 na rust de zege.

Hercules haalt uit, DHSC klopt De Bilt

Bij de wedstrijd tussen derde divisionist Hercules en 1e klasser SVL uit Langboek was Tyron Fonville de grote man. Hij maakte vier van de vijf Utrechtse doelpunten. Bjorn van Gorcom tekende voor de vijfde. De eindstand was 5-0.
Hoofdklasser DHSC wist op eigen veld FC De Bilt te verslaan. De 1e klasser werd met 2-0 verslagen op Sportpark Wesley Sneijder. Rodney Sneijder was een van de doelpuntenmakers namens DHSC. Bij de ploeg uit Ondiep stond aanvaller Mounir El Hamdaoui de hele wedstrijd in de basis.