RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Jeroen Cavaljé wil door als trainer ZPC Amersfoort: 'Gesprekken nu concreet maken'

1/2
AMERSFOORT - Jeroen Cavaljé wil graag door als trainer van de waterpolomannen van ZPC Amersfoort. Dat vertelt de coach na afloop van de gewonnen bekerwedstrijd tegen ZVL. "Ik heb enorm veel plezier en heb er wel zin in om door te gaan", aldus Cavaljé.

Jeroen Cavaljé wil bouwen in Amersfoort: "Ik wil wel een gedegen plan neerleggen"


"We gaan het er volgende week over hebben", vertelt hij over de status over de contractbesprekingen. "Er moeten snel keuzes gemaakt worden met oog op volgend jaar. Want mocht het niet lukken, dan moet iemand anders aan de badrand staan."

Cavaljé is sinds april interim-trainer bij ZPC Amersfoort, nadat Gianluca Sattolo aan de kant geschoven werd. Onder leiding van Cavaljé haalde de ploeg de kwartfinale van de eredivisie. In de KNZB Beker doet de ploeg nog altijd mee om de halve finale te halen.

"Ik heb enorm veel plezier met deze leuke groep jongens", zegt hij. "Ik heb er wel zin in om door te gaan. Er komen wel dingen bij kijken, zoals mijn eigen situatie en de mogelijkheden binnen Amersfoort. Ik wil namelijk wel een gedegen plan neerleggen. De vraag is of daaraan voldaan kan worden?"

Ik ga ervan uit dat ze in eerste instantie de pijlen op mij richten, omdat dat ook is uitgesproken"
Jeroen Cavaljé, trainer ZPC Amersfoort

Plan-A
Of ZPC Amersfoort ook met andere trainers praat, weet Cavaljé niet. "Het zou ook niet netjes zijn als ik dat weet. Ik ga ervan uit dat ze in eerste instantie de pijlen op mij richten, omdat dat ook is uitgesproken. Ze kunnen een back-up hebben, maar daar heb ik niets over gehoord", geeft de trainer aan.

Wel is Cavaljé het plan-A in de Keistad. "Dat is zo uitgesproken vanuit de club. Zij willen een gesprek over volgend jaar. Dat gesprek is volgende week, en het zal niet weken duren. Ik heb er goed over nagedacht en we hebben wat dingen geroepen naar elkaar. Nu gaan we het concreet maken."


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -