RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Van Laarhoven sluit aan bij hockeydames, Veen meldt zich af

UTRECHT - Kampong-speelster Renée van Laarhoven is toegevoegd aan de selectie van de Nederlandse hockeyvrouwen. De verdedigster sluit, vanwege meerdere blessures binnen de trainingsgroep van Oranje, aan op weg naar het EK hockey.

Bondscoach Alyson Annan heeft naast Van Laarhoven ook Marente Barentsen (Hurley), Rosa Fernig (Den Bosch), Stella van Gils (Pinoké) en Freeke Moes (Amsterdam) opgeroepen, waardoor de groep nu bestaat uit 27 speelsters.

De Utrechtse Marijn Veen heeft zich bij Annan afgemeld voor het EK en de Olympische Spelen. De aanvalster, dochter van oud-international Stephan Veen uit Zeist, heeft nog te veel last van een hersenschudding die ze eerder dit seizoen opliep. Veen neemt een rustperiode om volgend seizoen weer topfit te zijn.

De hockeydames moeten het voorlopig ook doen zonder SCHC-speelster Xan de Waard (peesontsteking) en Eva de Goede (gebroken pols) uit Zeist.

Het EK hockey staat komende maand van 4-13 juni op het programma in Amsterdam. Vlak voor dat toernooi wordt de definitieve selectie bekendgemaakt.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -