RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kampong nadert koploper Bloemendaal

1/3
UTRECHT - In de hoofdklasse hockey is het Utrechtse Kampong weer wat dichterbij lijstaanvoerder Bloemendaal gekomen. De Noord-Hollanders, die tot afgelopen weekend nog foutloos waren, lieten voor de tweede wedstrijd op rij punten liggen. Kampong won daarentegen wel.

In de midweekse speelronde moest Kampong aantreden tegen Tilburg. Thuis in Utrecht hadden de blauw-witten weinig problemen met de Brabanders. Het werd - nog enigszins geflatteerd - 4-0 voor Kampong.

Vanaf de afslag opende de thuisploeg de score. Ties Ceulemans dook een niet te missen voorzet binnen. Zo was het binnen de minuut 1-0. Kampong kwam daarna geen moment in de problemen. Het verzuimde om in de eerste helft verder uit te lopen.

Sander de Wijn scoort voor het eerst na zijn blessure (2-0)


Direct na rust maakte Sander de Wijn na een fraaie combinatie de eerste goal na zijn blessure. Na de 2-0 was het verweer gebroken. Tilburg kon geen vuist maken en zag Kampong in de slotfase, door treffers van Derck de Vilder (strafcorner) en Jonas de Geus nog uitlopen naar 4-0.

Kampong scoort vlak voor tijd nog twee keer


Bloemendaal kwam thuis niet verder dan 1-1 tegen Pinoké. Afgelopen weekend verloor de koploper al met 1-0 van Den Bosch. Kampong staat tweede in de hoofdklasse op nog maar 5 punten van Bloemendaal. Komend weekend gaat Kampong op bezoek bij Den Bosch. Bloemendaal heeft een pittige uitwedstrijd bij HGC.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -