RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Hercules en Hoogland niet in actie in derde divisie B

UTRECHT - Het duel tussen Hollandia en Hercules in de derde divisie B gaat niet door. De wedstrijd is door de hevige regenval van afgelopen nacht afgelast door de vereniging uit Hoorn. Ook Hoogland komt niet in actie in dezelfde competitie tegen Quick; dat heeft te maken met een coronabesmetting.

Ongeslagen
De Utrechters zijn als enige ploeg in de derde divisie B nog ongeslagen na vijf competitiewedstrijden en zijn verrassend genoeg koploper. De concurrentie komt zondag wel in actie, maar kan hooguit op gelijke hoogte komen in het aantal punten. Doordat Hercules een wedstrijd minder heeft gespeeld, kan de concurrentie de koppositie dit weekend niet overnemen.

Blauw Geel'38 (2) komt in actie tegen Dongen en Groenester (3) treft EVV Echt. OFC, de nummer twee van de derde divisie B, zou het opnemen tegen DEM, maar dat duel gaat niet door wegens een coronabesmetting.


Inhalen
Het is nog niet bekend wanneer Hercules en Hoogland de wedstrijden moeten inhalen. In het weekend van 14 februari 2021 is er een inhaalweekend ingepland door de KNVB.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -