RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Tim Oudenaller nieuwe coach hockeymannen Schaerweijde

ZEIST - Tim Oudenaller is volgend coach van hockeymannen van Schaerweijde. Hij is bij de ploeg uit Zeist de opvolger van Suzan Veen, die na dit seizoen vertrekt. Onder leiding van Veen is Schaerweijde momenteel koploper in de promotieklasse.

De 36-jarige Oudenaller werkte jaren als jeugdcoach bij Kampong en was ook assistent van Alexander Cox bij het hoogtse herenteam van de Utrechtse hoofdklasse. Op dit moment is hij hoofdtrainer van Qui Vive in Uithoorn, dat net als Schaerweijde in de promotieklasse speelt.

"Ik ben ambitieus en gedreven, iets dat ik goed kwijt kan bij Schaerweijde", zegt Oudealler over zijn overstap naar Zeist. "Hier kan ik bouwen. Ik heb enorm veel zin om volgend seizoen te starten bij Schaerweijde!"

Niek van Exel is verantwoordelijk voor tophockey bij Schaerweijde, en uiteraard erg blij met het vastleggen van Oudenaller. "Na de beslissing van Suzan om haar maatschappelijke carriŤre vorm te geven kwamen we met Tim snel tot de professionele en organisatorische klik."

Razwan Ahmed, nu de assistent van Suzan Veen, wordt ook de assistent van Oudenaller. Ahmed wordt behalve assistent ook technisch manager van de topjeugdopleiding van de club uit Zeist. In die functie is hij verantwoordelijk voor het opleiden en de doorstroming van de eigen talenten.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -