Overtuigend Schaerweijde houdt koppositie vast

© Mark Kloostra
ZEIST - De hockeyers van Schaerweijde hebben op overtuigende wijze de koppositie vastgehouden. De topper in de Promotieklasse werd met 3-1 gewonnen van Nijmegen.
Voor aanvang van de wedstrijd had Schaerweijde maar twee punten meer dan Nijmegen. Toch was de ploeg uit Zeist heer en meester in het eerste en tweede kwart. De ruststand was 2-0 dankzij treffers van Ronald Brouwer en Pieter-Jan Voerman.

TWEEDE TREFFER

Aan het begin van het derde kwart leek het duel beslist. Ronald Brouwer maakte zijn tweede goal van de middag na een mooie aanval. Nadat de 4-0 werd afgekeurd, scoorde Tijn Stuve de 3-1. Dit bleek na het laatste fluitsignaal een goal voor de statistieken.

RANGLIJST

Schaerweijde heeft door de zege 21 punten uit negen wedstrijden. De ploeg is dus goed bezig om het doel te bereiken: kampioen worden. De grootste concurrent is SCHC, dat evenveel punten heeft. De volgende wedstrijd gaat Schaerweijde op bezoek bij Laren.