RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Schaerweijde kan play-offs vergeten na nederlaag

1/3
ZEIST - De hockeyers van Schaerweijde kunnen het ticket voor de play-offs om promotie naar de Hoofdklasse vergeten. In de voorlaatste wedstrijd van het seizoen verloren de Zeistenaren met 4-3 van Hurley.

Suzan Veen: "We hebben het zelf laten liggen"


Schaerweijde kwam tegen Hurley nog op 0-1 voorsprong, maar die stand werd door de thuisploeg omgebogen tot 2-1. Dat was ook de ruststand. In de tweede helft kwam Schaerweijde nog terug tot 2-2, maar opnieuw pakte Hurley de voorsprong: 3-2. Vlak voor tijd leek Schaerweijde nog een punt te gaan pakken, het werd 3-3. Maar de thuisploeg profiteerde nog van het slotoffensief van de ploeg uit Zeist waardoor het de winst pakte.

Pieter-Jan Voerman: "Dit is heel frustrerend"


De nummers twee en drie van de Promotieklasse gaan de play-offs in voor een ticket naar de Hoofdklasse. Dat zijn hdm en Cartouche. Hurley gaat aan kop en heeft de titel van de Promotieklasse al binnen. Schaerweijde staat vierde en zal, wat het resultaat volgende week tegen Voordaan ook is, eindigen.

VOORDAAN
Voordaan uit Groenekan kwam zondag in actie tegen Qui Vive. Het duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Voordaan staat op dit moment negende en is nog niet veilig. De nummer tien speelt namelijk in de play-offs om handhaving. Het verschil met nummer tien Zwart Wit is twee punten. Beide ploegen zouden volgende week dus op hetzelfde aantal punten terecht kunnen komen. Voordaan heeft wel een beter doelsaldo dan Zwart Wit.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -