RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Kickboksspektakel Glory komt naar Utrecht, Wilnis strijdt om wereldtitel

UTRECHT - Kickboksorganisatie Glory organiseert in mei een groot evenement in Utrecht. Op vrijdag 17 mei vindt in de Central Studios 'Glory 65' plaats. Onder meer de Utrechter Jason Wilnis strijdt dan om de wereldtitel in het middengewicht.

De 27-jarige Wilnis, die als bijnaam 'Psycho' heeft, neemt het in zijn eigen stad op tegen Alex Pereira uit BraziliŽ. Pereira is de huidige wereldkampioen middengewicht, nadat hij al vier keer zijn uitdagers wist te verslaan en zijn titel dus wist te verdedigen. In mei doet Wilnis een poging om de kampioensgordel af te pakken.

De geschiedenis spreekt in het voordeel van Wilnis, want de enige twee partijen die hij speelde tegen Pereira wist hij te winnen. In 2012 (technische knock-out) en 2015 (unaniem gekozen door de jury) was hij de betere van de Braziliaan. Pereira wil revanche voor beide nederlagen; Wilnis wil de wereldtitel.LICHTGEWICHT
In Utrecht wordt ook nog gestreden om de wereldtitel in het lichtgewicht. Sitthichai 'The Killer Kid' Sitsongpeenong uit Thailand verdedigt in de Central Studios zijn gordel. Hij wordt uitgedaagd door Marat 'The Armenian Devil' Grigorian uit ArmeniŽ.

Op vrijdag 5 april om 9.00 uur begint de kaartverkoop voor speciale fans van Glory. Maandag 8 april start de reguliere kaartverkoop voor het spektakel in Utrecht.


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -