RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Verrassende overwinning Schaerweijde op Amsterdam

1/3
ZEIST -

Schaerweijde heeft een verrassende overwinning geboekt in de hockeyhoofdklasse. De ploeg uit Zeist won in eigen huis met 3-2 van het geplaagde Amsterdam. Laatstgenoemde ploeg won pas ťťn duel dit seizoen.

Billy Bakker bracht de hoofdstedelingen in het eerste bedrijf nog wel op voorsprong. Schaerweijde-speler Leon Hemminga zorgde voor de 1-1 ruststand.

Na rust kwam de Zeister formatie verrassend op een 3-1 voorsprong. Eerst scoorde Paul MacKinnon uit een strafcorner en iets later mocht Casper Horn proberen de score verder uit te breiden. Hij stelde niet teleur. Klaas Vermeulen maakte de aansluitingstreffer, maar kon niet voorkomen dat de thuisploeg met de winst aan de haal ging.

Schaerweijde staat op de vijfde plaats, met tien punten uit zes wedstrijden. Koploper Kampong kwam niet in actie omdat het dit weekend deelneemt aan de EHL. Volgende week spelen Kampong en Schaerweijde tegen elkaar.Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar sport@rtvutrecht.nl.Lees ook
Sportoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -