RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Keiharde knie maakt einde aan Utrechtse titelambities op Glory 65

1/3
UTRECHT - De Utrechtse kickbokser Jason Wilnis zag vrijdagavond zijn droom om wereldkampioen te worden binnen een minuut uiteen spatten. Een hoge trap en een harde knie van de Braziliaan Alex Pereira, kregen "Psycho" op de knien. Wilnis vocht voor de titel tijdens het kickboksgala Glory 65 in Central Studios in Utrecht.

Zo'n 1000 bezoekers keken toe hoe de wereldtop uit het kickboksen de strijd aan ging in de ring. Naast Jason Wilnis maakten nog twee Utrechters hun opwachting. De 21-jarige Tyjani Beztati en de 28-jarige Kevin van Heeckeren wonnen allebei hun partij op jurybeslissing.

De meeste kickboksers draaien harde rap of dancemuziek wanneer ze naar de ring lopen. Maar Kevin van Heeckeren koos voor de klassieker 'Als ik bovenop de Dom kom'. Het Utrechtse publiek zong luidkeels mee en scandeerde: "Uuuuu!"

Van Heeckeren vocht tegen de Amerikaan Matt Baker. Met name de lage trappen op het been van Baker maakten het verschil. "Amerikanen kunnen maar moeilijk omgaan met mijn harde schoppen. Na de derde ronde was zijn been helemaal paars. Het is super lekker om voor een thuispubliek te winnen."

 Utrechter Kevin van Heeckeren Utrechter Kevin van Heeckeren | Foto: RTV Utrecht

Tyjani Beztati versloeg de Canadees Josh Jauncey via jurybeslissing. De toekomst van de jonge vechter ziet er rooskleurig uit. "Mij is beloofd dat als ik deze partij zou winnen, ik voor de wereldtitel mag vechten. Daar kijk ik erg naar uit!"

Keiharde knie maakt einde aan Utrechtse titelambities op Glory 65


Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail naar nieuws@rtvutrecht.nl.Lees ook
Nieuwsoverzicht

- advertentie -


- advertentie -
- advertentie -
- advertentie -