RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

SALON VAN WELEER OPENT HAAR DEUREN TIJDENS BURENDAG

Theater


SALON VAN WELEER OPENT HAAR DEUREN TIJDENS BURENDAG

Plaats

Utrecht

Datum

zondag 26 september 2021

Samenvatting

Na maandenlang vanwege de coronamaatregelen gesloten te zijn geweest, opent de Salon van Weleer, cultuurplaats Utrecht op zondag 26 september haar deuren. Een mooi moment om (weer) op bezoek te komen, bij te kletsen, kennis te maken en te genieten van de unieke sfeer die de Salon van Weleer biedt. Met activiteiten, lekkernijen en een aantrekkelijke korting op een Real Live-Game, is iedereen welkom van 10.30 uur tot 19:00 uur in de sfeervol ingerichte werfkelder aan de Oudegracht 290 (werfkelder).

Beschrijving

BIJPRATEN
Chef-kok Louis en eerste huishoudster Sophie, tekenen voor de ontvangst met een heerlijk gratis kopje thee of koffie en om te vieren dat de deuren weer open mogen trakteren zij ook nog eens op een versgebakken oud-Hollandse appeltaart. Zij zitten nooit om een babbeltje verlegen en vertellen wat er in het nieuwe seizoen allemaal te doen is, geven een rondleiding of schuiven gezellig aan bij de koffietafel voor een onderhoudend gesprekje.

ACTIVITEITEN
Ook kunnen bezoekers van de burendag meedoen met ‘Het Dilemmatorium’, een vrolijk groepsspel over dilemma’s waar iedereen vroeg of laat in zijn leven mee te maken krijgt. Het is een leuk en vrolijk spel waar je meteen iets van op kunt steken. Of het nieuwe strategische bordspel voor 2 personen ‘Stuck’ uitproberen. Of de diverse films die de afgelopen jaren in eigen beheer zijn gemaakt te bekijken.

EXCLUSIEVE KORTING
Voor wie eens een Real Live-Game wil spelen is er vandaag een buitenkansje. Degenen die op tijd reserveren kunnen op 26 september een Real Live-Game spelen met een korting van 50% op de entreeprijs.

Een kans om eens kennis te maken met dit unieke concept waarbij je, anders dan bij een Escaperoom, nergens uit hoeft te ontsnappen, maar uitgedaagd wordt om samen met acteurs te midden van een tot de verbeelding sprekend geluids- en filmdecor tot een ontknoping of oplossing te komen. Wel is het aan te raden bijtijds te reserveren. De korting geldt alleen op deze dag en op = op!

Wil je weten welke Real Live-games er allemaal te spelen zijn in de Salon van Weleer? Neem dan een kijkje via deze link: https://real-live-games.nl/

Locatie: Salon van Weleer aan de Oudegracht 290 ( werfkelder), 3511 NX Utrecht.
www.salonvanweleer.nl


Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Oudegracht 290 WERFKELDER
3511NX  Utrecht
website »

Openingstijden: 10.30 tot 19.00
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
Eddie''s  Discoparty

Eddie''s Discoparty

Eddie's Discoparty...

The Beukbrothers

The Beukbrothers

The Beukbrothers...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...

Oh What a Night

Oh What a Night

Gezellig Discomuziek...

Oh What a Night

Oh What a Night

Gezellige Discoparty ...