RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

Concert voor trompet en orgel

Muziek


Concert voor trompet en orgel

Plaats

Vianen

Datum

zaterdag 31 juli 2021

Samenvatting

Muziekpodium organiseert ook dit jaar in samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden een reeks van 4 zomerconcerten in de Grote Kerk van Vianen.

Beschrijving

Zaterdagmiddag 31 juli vervolgt Muziekpodium, in samenwerking met de gemeente Vijfheerenlanden, de reeks zomerconcerten 2021 in de Grote Kerk van Vianen met een concert, uitgevoerd door trompettiste Annet Bentschap Knook en organist Martien de Vos. Dit gelegenheidsduo laat ons nog even in het ongewisse wat betreft de inhoud van hun programma. Gelet op hun overvolle concertzomer wel enigszins te begrijpen, maar geen zorg: ondanks hun jeugdige leeftijd hebben zij veel talent in huis en laten we ons graag weer verrassen.
Het concert begint om 16.00 uur.

Musici en organisaties waren na afloop van het eerste zomerconcert opgelucht en blij dat de geldende beperkingen geen nadelige gevolgen hadden voor de belangstelling en de beleving van live muziek. Muziekpodium is dan ook hoopvol dat de geplande zomerconcerten succesvol kunnen worden uitgevoerd. Of zoals een bezoeker na afloop van voorgaand concert blij verzuchtte: ‘dit gun je toch echt iedereen op zo’n mooie zaterdagmiddag. Een uurtje helemaal ontspannen luisteren naar klassieke muziek. Prachtig hoor’.
De afstand van 1,5 m blijft voorlopig van kracht in het kerkgebouw. Dat betekent voor de komende tijd dat het aantal zitplaatsen niet onbeperkt is. Om die reden is het raadzaam uw komst te laten registreren via één van de hieronder vermelde sites.

De kerk is vanwege het toeristenseizoen al vanaf 14:00 uur open. De toegang is gratis, maar wel met een collecte aan de uitgang. Meer informatie vindt u op www.grotekerkvianen.nl . Op de concertpagina vindt u ook de link om te registreren. Rechtstreeks kan ook: EventBrite.nl
U bent van harte welkom.

Liefhebbers van klassieke muziek in de Grote Kerk van Vianen kunnen zich ook aanmelden voor de nieuwsbrieven via: muziekpodium@grotekerkvianen.nl.


Toegangsprijzen

GratisOrganisatie & locatie

Korte Kerkstraat 1
4132BJ  Vianen
website »

Openingstijden: 16.00 tot 16.50
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
expositie WATERDICHT

expositie WATERDICHT

Kunstexpositie op Fort Maarsseveen. ...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...