RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht RTV Utrecht

- advertentie -
- advertentie -

StoryTrail stadswandeling Amersfoort

Theater


StoryTrail stadswandeling Amersfoort

Plaats

Amersfoort

Datum

zondag 5 september 2021 - zondag 12 september 2021

Samenvatting

Geen gewone stadswandeling, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende stadsverhalen.

Beschrijving

Na een pauze van anderhalf jaar komt de StoryTrail stadswandeling weer naar Amersfoort! Op zondag 5 en zondag 12 september kun je een heerlijke duik nemen in de stadsgeschiedenis, samen met een van de verhalenvertellers van theatergezelschap Stadsavonturen. Dit is geen gewone stadswandeling, maar een vertel-avontuur dat bol staat van bizarre, spannende en ontroerende stadsverhalen.

Tijdens deze bijzondere rondleiding draait het niet om stenen monumenten, maar om levende verhalen van echte mensen. De verteller neemt je mee door een stad vol prachtige sagen en legenden over liefde, strijdlust, vernuft en opofferingsgezindheid. Je ontmoet deftige notabelen, gemene boeven, huiveringwekkende spoken én natuurlijk de legendarische Keitrekkers. Slenter door straten en stegen, verdwaal in lang vervlogen tijden en bewonder de helden van vroeger… De StoryTrail stadswandeling Amersfoort is een heerlijk vertel-avontuur voor jong en oud.

De StoryTrail stadswandeling Amersfoort begint op zondag 5 en zondag 12 september 2021 om 14.00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/amersfoort. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL4ZA4227 en betaal slechts € 14 per persoon (kind: € 8,84).


Toegangsprijzen

Kosten volwassenen: 14
Kosten volwassenen: 8
Kosten volwassenen: 14Organisatie & locatie

Hof 1
3811CJ  Amersfoort
website »

Openingstijden: 14.00 tot 15.30
Agendatips

 Heeft u een agendatip? Gebruik het formulier om uw agendatip te plaatsen.
expositie WATERDICHT

expositie WATERDICHT

Kunstexpositie op Fort Maarsseveen. ...

B.O.O.M.

B.O.O.M.

Bold Opera On The Move...