Laatste seizoen Bosschaart bij IJsselmeervogels

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Pascal Bosschaart vertrekt na dit seizoen bij IJsselmeervogels. De voormalig profvoetballer van FC Utrecht, Feyenoord en ADO Den Haag wil dichterbij huis gaan voetballen. "Momenteel zit ik drie keer per week twee en een half uur in de auto om te trainen, om op zaterdag op de bank te zitten", stelt Bosschaart. "Dat is niet bevorderlijk voor de motivatie."
Bosschaart begon dit seizoen nog als aanvoerder, maar sinds de komst van Frans Adelaar als trainer is hij op de bank beland. "Adelaar wil meer snelheid achterin hebben en ik ben niet de snelste meer. Ik ben het er niet helemaal mee eens, maar hij is trainer en hij bepaalt wie er speelt. Dat moet ik respecteren."
Bosschaart kwam in januari van dit jaar vanuit Australië terug naar Nederland, en tekende bij IJsselmeervogels. "Omdat ik het leuk vind nog te voetballen." Dat plezier is nu even weg bij de verdediger.
"Dus wordt dit normaal gesproken mijn laatste jaar bij IJsselmeervogels. Maar ik zal dit seizoen wel afmaken, want ik wil als kampioen vertrekken bij de Vogels."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.