DOVO en VVA'71 boeken overwinning

PROVINCIE UTRECHT - In de Hoofdklasse A heeft DOVO gewonnen van Jodan Boys. Eindstand was 2-0.
In de eerste helft scoorde Wouter van der Molen de 1-0. Die tussenstand was ook de ruststand. Aan het einde van de wedstrijd zorgde Jan Struijk voor de beslissing. De aanvaller van DOVO schoot de 2-0 tegen de touwen waardoor de ploeg van Hans Kraay Jr. als winnaar van het veld stapte. DOVO heeft 11 punten uit zeven wedstrijden.
FC Breukelen ging onderuit tegen VVA'71. De Achterbergers wonnen met 0-1. Bij rust waren beide ploegen nog in evenwicht. Aan het begin van de tweede helft schoot Siemen Eijkemans de bal binnen. DOVO staat zesde met 11 punten, FC Breukelen staat twee plekken lager en heeft een punt minder dan de ploeg uit Veenendaal.
Montfoort heeft voor eigen publiek een zege uit handen gegeven tegen NSC. De ploeg van trainer Alain Hijman stond met 2-0 voor, maar speelde met 2-2 gelijk. De gelijkmaker viel pas laat in de wedstrijd. Montfoort heeft na zeven wedstrijden 6 punten.