PSV mogelijk met Wijnaldum tegen FC Utrecht

UTRECHT - Georginio Wijnaldum keert zondag mogelijk terug in de wedstrijdselectie van PSV. De middenvelder heeft vrijdag weer meegetraind na een knieblessure. Als een terugslag uitblijft, kan de aanvoerder zondag meespelen in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht.
Trainer Phillip Cocu heeft het gelijkspel tegen Panathinaikos van donderdag in de Europa League (1-1) inmiddels een plekje kunnen geven. "Donderdagavond had ik een kater van de wedstrijd, maar vandaag hebben we de beelden geanalyseerd en teruggekeken om te zorgen dat we leren van de laatste 20 minuten", zei de oud-prof vrijdag. "We zijn heel kritisch naar elkaar, maar dat wil niet zeggen dat we ontevreden zijn over de gehele wedstrijd. We moeten alleen leren van bepaalde situaties."
Cocu rekent erop dat Utrecht voor eigen publiek veel enthousiasme zal tonen. "Ze spelen goed combinatiespel. Ik verwacht dat ze dat zondag weer zullen doen", zei de coach, die vindt dat PSV op zijn minst dezelfde inzet moet leveren. "Daarnaast moeten we ook ons eigen spel blijven spelen. We moeten blijven doen waar we goed in zijn."

Heb je een tip of opmerking? Stuur ons je nieuws of foto via WhatsApp of mail.