Spakenburg pakt punt in extremis

BUNSCHOTEN SPAKENBURG - Spakenburg heeft op eigen veld in de blessuretijd een punt gepakt tegen Schevingen. Het werd op Sportpark De Westmaat 3-3. Spakenburg heeft acht punten uit zes duels.
De Blauwen kenden een droomstart, want al na drie minuten scoorde Kees Tol. Een paar minuten later miste hij de kans op zijn tweede. Scheveningen werd na dertien minuten gevaarlijk en via de Spakenburg-doelman kwam een bal op de lat. Na ruim een half uur stond het 1-1 door Enzo Huntink.
In de tweede helft kwam Scheveningen op een 1-2 voorsprong. Niek Ripson maakte een fout en Mehmet Aldogan strafte dat af. Het werd uit een strafschop van Ingmar Maayen nog 1-3. Via een wonderschoon doelpunt van Kees Tol kwam Spakenburg steeds dichterbij. In de blessuretijd maakte oud-Scheveninger Joël Tillema de gelijkmaker.