FC Breukelen wint derby tegen Montfoort

PROVINCIE UTRECHT - De doelpuntrijke derby tussen Montfoort en FC Breukelen is geëindigd in een 3-5 overwinning voor FC Breukelen.
Montfoort kwam al vroeg op voorsprong door Bart Roelofs. Daniël Kops zette FC Breukelen binnen een minuut op voorsprong: 1-2. Nog voor rust kwam FC Breukelen op gelijke hoogte door een doelpunt van Chanan Brandsma.
In de tweede helft werd Montfoort-speler Masies Artien van het veld gestuurd met een directe rode kaart. Lucien Dors maakte voor Breukelen de 2-3, maar het tiental van Montfoort kwam via Bart Roelofs weer op 3-3.
Tom Kalkhuis zorgde voor de 3-4 voor FC Breukelen en Mauro Franken schoot de 3-5 binnen.
VVA'71 won van RKAV Volendam met 3-0. Bij rust was de score 2-0 door doelpunten van Siemen Eijkemans en Denny van Loen. Het was voor VVA'71 de tweede overwinning van het seizoen. De ploeg heeft momenteel 7 punten uit vier wedstrijden.
DOVO verspeelde in de slotfase een 0-1 voorsprong tegen NSC Nijkerk. DOVO kwam in de 67ste minuut op voorsprong door een eigen doelpunt. In de blessuretijd kreeg de ploeg van trainer Hans Kraay jr. een doelpunt te verwerken. Na vier gespeelde wedstrijden heeft DOVO vijf punten.

Montfoort-speler Bart Roelofs praat na met verslaggever Robert Claus.