Jong FC Utrecht vergeet te scoren tegen beloften NAC Breda

UTRECHT/UTRECHT - De voetballers van Jong FC Utrecht hebben het oefenduel tegen de beloften van NAC Breda verloren. Op het eigen Sportcomplex Zoudenbalch gingen de Domstedelingen met 0-2 onderuit. Tegen de verhoudingen in ging FC Utrecht met een 0-1 achterstand de rust in.
Zo'n 250 toeschouwers zagen dat FC Utrecht in het eerste bedrijf alle ruimte kreeg van de Bredanaars, maar de kansen die daaruit voortvloeide eindigden op de paal, of werden gekeerd door de doelman. Halverwege de eerste helft kreeg NAC pas de eerste kans van het duel, en deze werd direct omgezet in een doelpunt.
Twintig minuten na rust was het opnieuw raak: dit keer blunderde Jong FC Utrecht-doelman Mike Havekotte door de bal zomaar in de voeten van Randy Elst te schuiven. Hij verdubbelde de score. De Utrechters probeerden vervolgens de aansluitingstreffer te forceren, maar kwamen niet meer tot scoren.