Magreb'90 boekt eerste zege in hoofdklasse A

UTRECHT - Zondaghoofdklasser Magreb'90 heeft de eerste zege van het seizoen geboekt. Het uitduel tegen De Dijk werd met 1-2 gewonnen door de Utrechters. Alle goals vielen pas in de tweede helft.
Magreb'90-aanvaller Aziz El Bouazatti opende de score namens de Domstedelingen. Ongeveer tien minuten later kreeg de Utrechtse formatie een strafschop toegekend. Zakaria Amrani ging achter de bal staan en hij verdubbelde de voorsprong.
Vlak voor tijd maakte De Dijk de aansluitingstreffer, maar nog geen minuut later moest dezelfde ploeg met tien man verder. Uiteindelijk bleef het bij 2-1.
Magreb'90 stijgt door de overwinning naar een gedeelde zesde plaats in de hoofdklasse A, met vier punten uit drie duels.