Persbericht: Kerst viert u bij Radio M Utrecht!


Buiten wordt het kouder maar Radio M Utrecht warmt u op met Kerstmuziek, het Advents-spel en gezellige gasten. De muziek, de onderwerpen en de prijzen in de programma's krijgen een extra feestelijk tintje. Radio M Utrecht FM 93.1 staat vanaf maandag 8 december namelijk geheel in het teken van Kerst. En ook tijdens de Kerstdagen zijn er speciale programma's met spelletjes waar leuke prijzen te winnen zijn.

De 3 J’s, Django Wagner, Opera Familia en vele andere artiesten
Vanaf maandag 8 december is de zender in kerstsferen. In het lunchprogramma Aan Tafel! ontvangt presentatrice Conny Kraaijeveld tussen 12.00 en 14.00 uur dagelijks artiesten die live optreden en is er publiek in de studio. Artiesten die langs komen zijn onder andere: Dana Winner,  Opera Familia, Django Wagner, Laura Fygi en de 3 J's.
Tijdens de Kerstdagen zijn er speciale Kerstprogramma's. Presentatoren Vivian Boelen, Edvard Niessing en Hubert Mol vieren de feestdagen graag met u mee.

De Gouden Week en Het Gouden Hart
Direct na de Kerstdagen start op zaterdag 27 december De Gouden Week. Tot zondag 4 januari kunnen luisteraars genieten van Gouwe Ouwe, Gouden Tips en extra mooie prijzen, zoals tablets, TV's en E-readers  die te winnen zijn in het Gouden Dukaten Spel. In het programma Aan Tafel! wordt vier keer Het Gouden Hart uitgereikt aan mensen die iets heel speciaals hebben gedaan het afgelopen jaar.


Eerder verschenen persberichten:
- Kerst viert u bij Radio M Utrecht!
- Van Rossem Vertelt over Vinexwijken
- RTV Utrecht in actie voor de Voedselbank
- Van Rossem Vertelt over de verdwenen hoveniers
- 27 november speciale zorgdag bij RTV Utrecht en Radio M Utrecht FM 93.1
- Van Rossem Vertelt op pad in Baarn
- Van Rossem Vertelt op pad in Veenendaal en Amersfoort
- Nieuw seizoen van Dierenkliniek op RTV Utrecht

-advertentie-