Nieuwsbrief RTV Utrecht


Wilt u 7 dagen in de week op de hoogte blijven van het laatste regionale nieuws en iedere dag weten wat er te zien is op RTV Utrecht? Meld u dan nu aan voor de gratis dagelijkse nieuwsbrief van RTV Utrecht.

Na aanmelding ontvangt u iedere dag rond 16.00 uur een e-mail met daarin het laatste regionieuws en kijktips voor die avond. U kunt zich op ieder gewenst moment weer gemakkelijk afmelden via onze website.

 
e-mailadres :  
bevestig uw e-mailadres :  
beveiligingscode :  
neem beveiligingscode over :  

  
Vergeet niet om rtvutrecht.nl toe te voegen als veilige afzender in uw spamfilter of lijst met 'veilige afzenders'!

RTV Utrecht

Aangepaste programmering
In verband met de Dag van Nationale Rouw zendt RTV Utrecht vanavond live de dienst 'Verbonden in Verdriet' in de Sint Joriskerk in Amersfoort uit. Van 18.30 uur tot 21.00 uur is dit te zien op RTV Utrecht en te horen op Radio M Utrecht.


-advertentie-Radio M Utrecht

Donderdag in Aan Tafel!
Linda de Mol riep het vorig jaar: de overgang is niet sexy. Verpleegkundige Mettie Spelt weet alles van de overgang en ook wat je er aan kan doen. Ze is te gast bij Conny.


RTV Utrecht

Vermiste Dieren
Dieren zijn een belangrijk onderdeel van een huishouden en als het huisdier vermist is geeft dat veel verdriet. RTV Utrecht wil graag een bijdrage leveren aan het terugvinden van vermiste huisdieren.

lees verder »

-advertentie2-(inter)nationaal nieuws


Nieuws uit andere regio's-advertentie-